Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Είναι άρρωστος ο Πούτιν;

Έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Πούτιν από το «τιμόνι» της Ρωσίας

 Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, 2016
«Φωτιές» άναψαν οι δηλώσεις Ρώσου καθηγητή και πολιτικού αναλυτή για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου να κάνουν λόγο ακόμη και για αποχώρηση του Προέδρου από την πολιτική σκηνή της χώρας μετά από 16 ολόκληρα χρόνια παρουσίας. 


Έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Πούτιν από το «τιμόνι» της Ρωσίας
Σε συνέντευξή του στην φιλοκυβερνητική ρωσική ιστοσελίδα Moskovsky Komsomolets, ο καθηγητής Valery Solovey δήλωσε ότι  ο 64χρονος Πούτιν πιθανώς να μην μπορεί να κάνει δημόσιες εμφανίσεις το 2017 ή να εμφανίζεται πολύ σπάνια.  
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο εάν ο Πούτιν είναι άρρωστος, ο πολιτικός αναλυτής απάντησε: «Ας μην πω άλλα, έχω πει αρκετά». 
Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η συνέντευξη αυτή εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα μερικές μόλις ώρες μετά την ανάρτησή της. 
Ο Solovey έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο ότι η συνέντευξή του βασίζεται σε γεγονότα. «Μέχρι το τέλος του χρόνου, το κοινό θα λάβει την επιβεβαίωση όλων όσων αναφέρθηκαν στην πολυσυζητημένη συνέντευξη» τόνισε ο ίδιος. 
Το άρθρο ανέφερε παράλληλα ότι ο Πούτιν πιθανώς να αντικατασταθεί από τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που έχει ήδη διατελέσει πρόεδρος για μια τετραετία, ή τον πρώην σωματοφύλακα και τέως υφυπουργό Άμυνας Αλεξέι Ντιούμιν –τον άνθρωπο που θεωρείται από πολλούς ο διάδοχος του Πούτιν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου