Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Άρχισε να τα... μαζεύει ο Τραμπ

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, 2016Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

«Μαλακωμένος» εμφανίζεται μετά από την συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι μπορεί να μην «ξηλώσει» το Obamacare – το νέο σύστημα υγείας των ΗΠΑ που δημιούργησε ο Δημοκρατικός Πρόεδρος και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα έργα του. 

Άρχισε να τα... μαζεύει ο Τραμπ
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας, ο Τραμπ είχε υποσχεθεί ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος της χώρας θα ακυρώσει αμέσως την εφαρμογή του «καταστροφικού», όπως το είχε χαρακτηρίσει, νομοσχεδίου.
Ήταν, ίσως, μια από τις μεγαλύτερες προεκλογικές υποσχέσεις του. Σήμερα, όμως, δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να «βελτιώσει» το υπάρχον σύστημα υγείας. 
«Είτε το Obamacre θα βελτιωθεί είτε θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί» είπε ο Τραμπ, και συμπλήρωσε: «Του είπα ότι θα κοιτάξω τις προτάσεις του και από σεβασμό, όντως θα το κάνω». 
Την ίδια ώρα, ο Τραμπ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του τετ-α-τετ με τον Μπαράκ Ομπάμα συζητήθηκαν ορισμένες από τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες οι ΗΠΑ. 
«Είπαμε και για κάποια από τα σημαντικά πράγματα που έχουν επιτευχθεί» ανέφερε ο Τραμπ. 
Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, το γεγονός ότι ο Τραμπ εμφανίζεται πρόθυμος να συνεργαστεί με την ομάδα του Ομπάμα ήταν κάτι που έκανε τον απερχόμενο πρόεδρο να αναθαρρήσει. 
Η συνάντηση μεταξύ των δύο αντρών ήταν πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα, όπως ήταν άλλωστε και λογικό. Και αυτό γιατί κατά τους περασμένους μήνες οι δύο άντρες έχουν ανταλλάξει σκληρές κουβέντες. Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ανοιχτά ότι ο Τραμπ είναι ακατάλληλος για Πρόεδρος των ΗΠΑ ενώ ο Ρεπουμπλικάνος τον χαρακτήρισε «Ιδρυτή του Ισλαμικού Κράτους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου