Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Από το πανηγύρι του Αγίου Βασιλείου



Την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (χθες) έγινε το πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας τουυ Αγίου Βασιλείου Peabody, Massachusetts.
Ελληνικό φαγητό, γλυκά και ελληνική μουσική.
Στη φωτογραφία από αριστερά η κ. Θεώνη Ριζόπουλος με τον σύζυγό της Αλκιβιάδη, ο καπετάνιος των 7 θαλασσών κ. Θανάσης Γαλάνης, ο αεικίνητος Πρόεδρος του Βορειο-Ηπειρωτικού Συλλόγου Βοστώνης κ. Μενέλαος Σωτήρη, ο στοιχουργός και συνεργάτης μας κ. Γεώργιος Ιατρού και υιός του Βασίλης Ιατρού.

Σε έκτακτη παρουσία οι χορευτική όμιλοι “Υιοί & Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου” και του Ποντιακού Συλλόγου Βοστώνης “Παναγία Σουμελά”.


Από αριστερά κ. Θανάσης Γαλάνης, κ. Μενέλαος Σωτήρη, κ. Βασίλειος Καυκάς, κ. Γεώργιος Ιατρού συζητούν για τα 7 χρόνια της ιστοσελίδας μας, του www.paneliakos.com (19 Δεκεμβρίου, 2009 - 19 Δεκεμβρίου, 2016)

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόεδρος της κοινότητας είναι η νομικός Πάμελα Κατσίρη με καταγωγή από την Κυλλήνη, Ηλείας (μητέρα της αλλά και σύζυγός της Γιάννης). Οι γονείς της Πάμελας, Σοφία και Μιχάλης Καράμας είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου