Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Λομπίστα των Τούρκων διορίζει ο Τραμπ ως σύμβουλο εθνικής ασφάλειας

 Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 2016

Ο Μάικλ Φλιν καταφθάνει στον πύργο του Τραμπ προκειμένου να συναντηθεί μαζί του.
Λομπίστα των Τούρκων διορίζει ο Τραμπ ως σύμβουλο εθνικής ασφάλειας
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσέφερε τη θέση του συμβούλου εθνικής ασφάλειας στον αντιστράτηγο εν αποστρατεία Μάικλ Φλιν, σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος του γραφείου του Τραμπ.
Ο Φλιν, ο οποίος συμβούλευε τον Τραμπ σε θέματα εθνικής ασφάλειας κατά την προεκλογική εκστρατεία του τότε υποψηφίου για την προεδρία, είναι πρώην διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Αμυνας (DIA) των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Φλιν εμφανίζεται ως λομπίστας των Τούρκων καθώς έχει ιδρύσει εταιρεία συμβούλων, η οποία συνεργάζεται με τούρκο επιχειρηματία και φίλο του προέδρου Ερντογάν προκειμένου να προωθεί τα συμφέροντα της χώρας του στις ΗΠΑ.
Πρόσφατα άλλωστε είχε αρθρογραφήσει υπέρ της έκδοσης του Γκιουλέν στην Τουρκία, εκθειάζοντας τον Ερντογάν.
Στο ίδιο άρθρο, κατέκρινε την πολιτική που ακολούθησε ο Ομπάμα έναντι της Τουρκίας, την οποία ο ίδιος θεωρεί χώρα «ζωτικής σημασίας για τα συμφέροντα των ΗΠΑ», και ζητούσε να δοθεί προτεραιότητα στις σχέσεις μαζί της αφού, εκτός των άλλων, είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είχε σπεύσει να συγχαρεί τον Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ και ήταν ένας από τους τριάντα ηγέτες που συνομίλησαν τηλεφωνικά μαζί του μετά την εκλογή του.  
Και ο Τσίπρας... μιλάει με τον Ομπάμα που πολύ σύντομα θα είναι το παρελθόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου