Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά Κλίντον - Τραμπ

 Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2016
Δύο ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ με διαφορά τεσσάρων μονάδων, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου NBC και της εφημερίδας Wall Street Journal που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Η δημοσκόπηση αυτή δίνει προβάδισμα στην Κλίντον με ποσοστό 44%. Ο Τραμπ συγκεντρώνει ποσοστό 40% ενώ ο φιλελεύθερος Γκάρι Τζόνσον βρίσκεται στο 6% και η οικολόγος Τζιλ Στάιν στο 2%.
Κι ενώ η Κλίντον εμφανίζεται ως φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα, ο Μάικ Πενς, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την αντιπροεδρία, δεσμεύτηκε σήμερα ότι το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ θα αποδεχτεί ένα «ξεκάθαρο αποτέλεσμα» στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, σημειώνοντας ωστόσο ότι και οι δύο πλευρές έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν σε ένδικα μέσα αν το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο.
Το επιτελείο του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα «έχει καταστήσει σαφές ότι, προφανώς, ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα θα γίνει δεκτό και από τις δύο πλευρές» είπε ο Πενς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox. «Όμως νομίζω ότι και τα δύο επιτελεία ήταν επίσης πολύ σαφή ότι στην περίπτωση αμφιλεγόμενου αποτελέσματος, επιφυλάσσονται όλων των δικαιωμάτων και των ένδικων μέσων που διαθέτουν», συνέχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου