Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Μπαράκ Ομπάμα


ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε και ο κ. Ομπάμα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για διευρυμένες συνομιλίες με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Στη συνέχεια θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:30 ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του Αμερικανού Προέδρου και της αμερικανικής αντιπροσωπείας, στο Προεδρικό Μέγαρο.
«Είναι για μας μεγάλη η χαρά και η τιμή που επιλέξατε την Ελλάδα ως έναν από τους σταθμούς του τελευταίου ευρωπαϊκού σας ταξιδιού και αυτό δίνει μηνύματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην παγκόσμια κοινότητα» είπε απευθυνόμενος στον Μπαράκ Ομπάμα ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν κουβαλάει μόνο την αρχαία παραδοση υπεράσπισης παναθρωπινων αξιών, αλλά μάχεται και σήμερα για την υπερασπιστη της
Δημοκρατίας, της ελευθεριας, της ισοτητας και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Παρά τις δυσκολίες που περάσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια σταθήκαμε όρθιοι και υπερασπιστήμκαμε τις αξίες μας» είπε ο κ. Τσίπρας και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι κόποι και οι θυσίες του ελληνικού λαού θα βρουν ανταποκρίση. 
«Ελπίζω να έχουμε θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις που αφορούν την κρίση χρέους, αλλά και να έχουμε και μια θετική εξέλιξη με τους εταιίριους που αφορά όλη την Ευρωπη και οικονομία, αλλά και για το Κυπριακό ελπίζουμε σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου