Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τραμπ: «Ηρθε η ώρα οι Αμερικανοί να ενωθούν»

Νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αναδείχθηκε ο Ρεπουμπλικανικός Ντόναλντ Τράμπ. 
Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε ενώπιον των οπαδών του που φώναζαν USA, USA.

Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών, είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τράμπ.
«Μόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. Μας συνεχάρη», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος πρόσθεσε ότι με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλό του για τη σκληρή μάχη που έδωσε.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών εργάστηκε πολύ σκληρά και για μακρό χρονικό διάστημα και η Αμερική της οφείλει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες της.
Ο Τραμπ τόνισε ότι έχει έρθει η ώρα να αναχαιτιστούν οι διχαστικοί άνεμοι και οι Αμερικανοί να ενωθούν ως έθνος. Παράλληλα δεσμεύθηκε σε κάθε πολίτη ότι θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς. Εξάλλου επεσήμανε απευθυνόμενος σε όσους δεν τον υποστήριξαν ότι τους τείνει το χέρι για να τον καθοδηγήσουν, να συνεργαστούν μαζί του και να ενώσουν τις ΗΠΑ.
Ο Τραμπ χαρακτήρισε την προεκλογική του εκστρατεία κίνημα, η δουλειά στο οποίο ξεκινά μόλις τώρα που τελείωσε η προεκλογική εκστρατεία, και υπογράμμισε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του στις επιχειρήσεις για να βοηθήσει τις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, οι ξεχασμένοι άνδρες και γυναίκες των ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον ξεχασμένοι, ενώ πρόσθεσε ότι θα ανοικοδομήσει τα κέντρα των πόλεων, τους αυτοκινητόδρομους και τις υποδομές. Με αυτόν τον τρόπο ο Τραμπ εκτιμά ότι θα δοθεί δουλειά στους ανθρώπους.
Επιτέλους θα φροντίσουμε τους βετεράνους μας, τόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα ξεκινήσει ένα σχέδιο εθνικής ανάπτυξης και ανανέωσης, καθώς διαθέτει, όπως είπε, ένα πολύ καλό οικονομικό πλάνο, ώστε να διπλασιάσει την ανάπτυξη της χώρας και να ενισχύσει την οικονομία της.
Η Αμερική δεν θα συμβιβάζεται πλέον με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο, τόνισε, εξηγώντας ότι οι ΗΠΑ θα τα πηγαίνουν καλά με τις χώρες που επιθυμούν να τα πηγαίνουν καλά με αυτές. Θα αντιμετωπίσουμε δίκαια τους πάντες, είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος στη διεθνή κοινότητα και προσθέτοντας ότι θα επιζητήσει να βρεθεί κοινός τόπος και όχι εχθρότητα.
Καταλήγοντας, ο Τραμπ είπε ότι ανυπομονεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και τόνισε ότι για να μείνει στην Ιστορία θα πρέπει να κάνει πραγματικά καλή δουλειά. Επίσης εξέφρασε την ελπίδα ότι έπειτα από 2,3,4 ή 8 χρόνια οι υποστηρικτές του θα είναι περήφανοι για αυτόν.
Παρόλα αυτά στην επινίκια ομιλία του ο Τραμπ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο διαβόητο τείχος που θέλει να ανεγείρει στα νότια σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.
Ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πένς απευθυνόμενος στους ψηφοφόρος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος δήλωσε ότι πρόκειται για μια ιστορική νύχτα.
Τόνισε ότι ο αμερικανικός λαός μίλησε και πρόσθεσε ότι η ηγεσία και το όραμα του Ντόναλντ Τραμπ θα ξανακάνουν μεγάλη την Αμερική.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Πενς είπε ότι αντιμετωπίζει με ταπεινότητα την απόφαση του αμερικανικού λαού.
«Η Αμερική εξέλεξε νέο πρόεδρο» δήλωσε ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, ο κ. Τραμπ έχει ήδη εξασφαλίσει 276 εκλέκτορες, έξι περισσότερους από όσους χρειαζόταν για να εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ.


Η ομιλία του νέου προέδρου των ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου