Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αρχίζει σήμερα το Συνέδριο των Ελληνικής Καταγωγής Φοιτητών στη Βοστώνη.

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 2016

Σήμερα το απόγευμα θα αρχίσει το Συνέδριο των Ελληνικής καταγωγής φοιτητών στη Βοστώνη με τη συμμετοχή φοιτητών που σπουδάζουν στις ΗΠΑ και πόλεις του Καναδά.
Στις 3:00 θα αρχίσει η προσέλευση των φοιτητών στο ξενοδοχείο Hilton Boston Back Bay. Ενώ στις 5:00 το απόγευμα θα αρχίσουν οι εγγραφές στο λόμπι του ξενοδοχείου. Θα ακολουθήσει βραδινό γνωριμίας στο Boston University και μετά γλέντι.

Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου στις 9:30 το πρωί αρχίζει το πρόγραμμα του Συνεδρίου το οποίο γίνεται με την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης.
Η διεύθυνση του Συνεδρίου είναι: Met calf Trustee Center, Questrom School of Business, 1 Silber Way, 9th floor, Boston, Massachusetts.
Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος του συνδέσμου των Φοιτητών κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος.
Θα ακολουθήσει χαιρετισμός της Γενικής Προξένου της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Ιφιγένειας Καναρά και αμέσως μετά ο χαιρετισμός του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλου .
Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου των Ελληνικής καταγωγής φοιτητών στο Boston University κ. Ελπίδα Βελμάχος θα καλοσωρίσει τους φοιτητές και αμέσως μετά η καθηγήτρια του Boston University Κέλλυ Πολυχρονίου θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες.
Συμμετέχουν εκτός από τους φοιτητές και τους προαναφερόμενους Ελληνικής καταγωγής καθηγητές από διάφορους τομείς και ειδικότητες που διδάσκουν σε πανεπιστήμια της Βοστώνης. Αναφέρουμε μερικούς: Professor Elizabeth Prodromou, Tufts University, Dr. George Velmahos MD, PhD chief of trauma of Massachusetts General Hospital, Tamika Tampoulidis, lecturer University of Kentaky. Επίσης θα υπάρχουν ομιλητές στελέχη επιχειρήσεων.
Ευχόμαστε στους Φοιτητές και Φοιτήτριες καλή επιτυχία.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου