Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Το πρόγραμμα του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2016

Με το σταγονόμετρο γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες του προγράμματος του Μπαράκ Ομπάμαστην Αθήνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ώς τώρα, το Air Force One θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης.
Στις 13:30, ο κ. Ομπάμα θα έχει ωριαία συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και θα ακολουθήσει η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Νωρίς το απόγευμα (υπολογίζεται γύρω στις 3 με 4) θα γίνουν οι κοινές δηλώσεις Ομπάμα - Τσίπρα και θα ακουθήσουν τέσσερις ερωτήσεις, δύο από έλληνες δημοσιογράφους και δύο από ξένους. 
Για τις 19:30 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο στο Πρεδρικό Μέγαρο.
Για τις ανάγκες των δημοσιογράφων θα στηθεί Κέντρο Τύπου από το πρωί της Τρίτης στο Ζάππειο. Οι δημοσιογράφοι που θα θελήσουν να μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο θα μετακινηθούν με πούλμαν.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης ο αμερικανός πρόεδρος θα ανεβεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, αφού έχει εκφράσει την επιθυμία να τραβήξει και φωτογραφία από το σημείο.
Η βασική ομιλία θα γίνει στις 12:30 της Τετάρτης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στη συνέχεια ο αμερικανός πρόεδρος αναχωρεί από την Αθήνα με επόμενο σταθμό του το Βερολίνο.
Κλειστοί δρόμοι
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, οι δρόμοι από τους οποίους θα διέρχεται ο Μπαράκ Ομπάμα θα κλείνουν λίγη ώρα πριν από τη διέλευσή του, για να γίνονται έλεγχοι ασφαλείας.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου