Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες ο αγωνιστικός απολογισμός


Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 2016

Δεν πήγε καλά η αγωνιστική Πέμπτη για τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μόνο ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε. Επικράτησε την Γιουνγκ Μπόις στο ΓΣΠ με 1-0 χάρη στο γκολ του Πιέρου Σωτηρίου στο 69’, ενώ για τον ίδιο όμιλο ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη γηπεδούχο Αστάνα (8’ Ντεσπότοβιτς), αλλά ο Σεμπά στο 29’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από την Καραμπάχ με γκολ του (πρώην παίχτη της ΑΕΚ), Μίτσελ στο 69’ με 1-0, ενώ ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Σταντάρ Λιέγης. Οι «πράσινοι» που έχασαν στο 30’ τον Μάρκους Μπεργκ με τράβηγμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 61’ από τον Σισέ. Στο 76’ ο Μπελφόντιλ έκανε το 0-2 και μετά την αποβολή του Εμποκού στο 77’ ο Μπελφόλντι -και πάλι- διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Τέλος για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός είχε ψυχικά αποθέματα, αλλά στο παρκέ αποτυπώθηκε η διαφορά κλάσης και ταχύτητας απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ (81-75), φανερώνοντας ξανά πως κάτι λείπει από τους Πειραιώτες απέναντι στις ομάδες της κορυφής…
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου