Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Υπάλληλοι του Αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών μετέφεραν προπαγανδιστικό υλικό στη χώρα μας

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2016«ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ»

«Χειροπέδες» πέρασαν σε δύο οδηγούς του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών άντρες της ΕΛ.ΑΣ, καθώς οι δύο υπάλληλοι φέρονται να μετέφεραν στη χώρα μας προπαγανδιστικό υλικό –από βιβλία μέχρι χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας. 


Υπάλληλοι του Αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών μετέφεραν προπαγανδιστικό υλικό στη χώρα μας
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Epirus Post, οι δύο κρατικοί υπάλληλοι -Αλτίν Τάφα και Αγκίμ Ασλάνι- συνελήφθησαν στην Κακαβιά μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό τους. 
Στο όχημά τους εντοπίστηκε πλήθος υλικού, βιβλία, χάρτες και άλλα φυλλάδια, τα περισσότερα στην Αλβανική γλώσσα.
Το υλικό αυτό θεωρήθηκε προπαγανδιστικό και κατασχέθηκε. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα ελεγχθεί ως προς το σύνολό του από τις ελληνικές υπηρεσίες.
Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι οδηγοί του αλβανικού ΥΠΕΞ μεταφέρθηκαν για Γιάννενα και απολογήθηκαν στον Εισαγγελέα. 
Η τακτική δικάσιμος ορίστηκε για τις 18 Νοεμβρίου και οι δύο υπάλληλοι κατηγορούνται βάση του άρθρο 141 του ποινικού κώδικα το οποίο αφορά προπαγανδιστικό υλικό που μπορεί να βλάψει φιλικές σχέσεις μεταξύ δυο χωρών. 
Να σημειωθεί πάντως ότι τον περασμένο Αύγουστο οι Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές, απαγόρευσαν στην Κακαβιά, την είσοδο στην χώρα, ενός ακραίου Αλβανού, ο οποίος επιθυμούσε να παρουσιάσει βιβλίο στα Γιάννινα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη φορά οι δύο οδηγοί του Αλβανικού ΥΠΕΞ, θα παρέδιδαν το έντυπο υλικό που μετέφεραν στην Πρεσβεία τους στην Αθήνα, με σκοπό να διανεμηθεί σε Αλβανούς μαθητές.
Πηγή: Epirus Post.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου