Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.


ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ



Κάπου εδώ μέσα στο πρόσφατο παρελθόν ήταν και ο Αλέξης,"ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον καπιταλισμό" και σήμερα είναι ο "βασιλικότερος του βασιλέως"
Με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία το απόγευμα της Πέμπτης κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 43η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου. 
Παρακολουθήστε τη ζωντανά από το in.gr:

  • 19.20: Οδομαχίες αντιεξουσιαστών-ΜΑΤ επί της Πατησίων, έξω από το Πολυτεχνείο. Καταληψίες του κτηρίου Γκίνη βγαίνουν στον δρόμο και πετούν αντικείμενα που αφαίρεσαν-έσπασαν από το Ίδρυμα. Με χημικά απαντούν τα ΜΑΤ.
  • 19.02: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαροί που βγήκαν από το Ίδρυμα έχουν στήσει οδοφράγματα στην Πατησίων, στην οδό Στουρνάρη και στην οδό Τζωρτζ, ενώ πέταξαν πέτρες και καπνογόνα κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή.

  • 18.55: Κλειστές αυτή την ώρα παραμένουν οι Πατησίων από Ιουλιανού και στα δύο ρεύματα, η Λ. Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, η κάθοδος της Λ. Κηφισίας από Πανόρμου, η άνοδος της Β. Σοφίας από Σύνταγμα έως Χίλτον και στα δύο ρεύματα και η κάθοδος από Λ. Αλεξάνδρας, η Β. Σοφίας και η Ακαδημίας. Άνοιξαν Σταδίου και Β. Αμαλίας. Εξακολουθούν να ισχύουν οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ έως τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης. Περισσότερες πληροφορίες στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, στο τηλ. 11185.
  • 18.40: Προς την αμερικανική πρεσβεία κατευθύνονται 8.000 διαδηλωτές-μέλη των ΚΚΕ-ΠΑΜΕ. Πιο πίσω ακολουθούν άλλα 1.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε περισσότερους από 16.000 υπολογίζει συνολικά τους διαδηλωτές η Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου