Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Αποζημίωση 25 εκατ. δολάρια για το «Πανεπιστήμιο Τραμπ»

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ

Με φιλικό διακανονισμό και την καταβολή 25 εκατ. δολαρίων έκλεισε η υπόθεση του «Πανεπιστημίου Τράμπ», όπως ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μηνυθεί από τρεις πρώην «φοιτητές», που πλήρωσαν 35.000 δολάρια έκαστος για να μάθουν μυστικά του μεσιτικού κόσμου από τους επιλεγμένους καθηγητές του. 
Όπως κατήγγειλαν, όμως, παρότι κατέβαλαν τα δίδακτρα δεν έλαβαν ποτέ τις υπηρεσίες που υπόσχονταν τα φυλλάδια ενώ το «Πανεπιστήμιο» δεν χορηγούσε αναγνωρισμένα πτυχία. 
Ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Έρικ Σνάιντερμαν στράφηκε εναντίον του Τραμπ το 2013, κατηγορώντας τον ότι «εξαπάτησε τους σκληρά εργαζόμενους Νεοϋορκέζους». 
Ο ίδιος ο Τραμπ δήλωνε ότι δεν φοβάται τη δίκη γιατί έτσι θα μπορούσε να αποδείξει την αθωότητά του.
Μάλιστα, σκόπευε να φτάσει την υπόθεση ως το τέλος, καθώς, όπως είναι γνωστό, σιχαίνεται να συμβιβάζεται στο δικαστήριο. 
Η εκλογή του, όμως, φαίνεται ότι τον «μαλάκωσε»…
Όμως την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος του άφησε να εννοηθεί ότι ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο ενός συμβιβασμού. «Όπως λέει εδώ και καιρό, ο εισαγγελέας Σνάιντερμαν ήταν πάντα ανοιχτός στην πιθανότητα ενός φιλικού διακανονισμού που θα επέτρεπε να αποζημιωθούν δίκαια τα πολλά θύματα του πανεπιστημίου Τραμπ, που περιμένουν εδώ και χρόνια να μπει ένα τέλος στην υπόθεση» είπε ένας εκπρόσωπος του εισαγγελέα, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει αν οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατεία του ο Τραμπ είχε επιτεθεί στον δικαστή που έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση της συλλογικής αγωγής, τον Γκονσάλο Κουριέλ, κατηγορώντας τον ότι δεν μπορεί να είναι αμερόληπτος λόγω της μεξικανικής καταγωγής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουριέλ έχει γεννηθεί στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. 
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου