Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Χειμάρρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση κατεδάφισης 19 σπιτιών ομογενών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ομογενείς πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου εναντίον της απόφασης της δημοτικής αρχής για την κατεδάφιση των σπιτιών 19 οικογενειών, που ανήκουν στην ελληνική μειονότητα στο πλαίσιο σχεδίου ανάπλασης του οικισμού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι συγκεντρωμένοι έσκισαν συμβολικά τα ειδοποιητήρια με τα οποία η δημοτική αρχή έδινε στις οικογένειες προθεσμία πέντε ημερών να αδειάσουν και να εγκαταλείψουν τα σπίτια ώστε αυτά να κατεδαφιστούν από συνεργεία της πολεοδομίας.
Δήλωσαν ακόμη ότι όχι μόνο δεν θα παραδώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες αλλά δεν θα αποδεχθούν ούτε τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις, ενώ ζήτησαν την ακύρωση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου που έχει καταρτιστεί για την ανάπλαση και τουριστική αξιοποίηση της περιοχής. Μετά το πέρας των ομιλιών οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν ήσυχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου