Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Σήμερα στις 11:00πμ η συνάντηση Ομπάμα-Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Οι δυο άνδρες είχαν εκτοξεύσει πυρά εκατέρωθεν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Σήμερα το απόγευμα η συνάντηση Ομπάμα-Τραμπ στον Λευκό Οίκο
Ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις 11:00 π.μ. ώρα Ουάσιγκτον (19:00 ώρα Ελλάδας) σήμερα Πέμπτη στον Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το βράδυ η αμερικάνικη προεδρία.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είχε καλέσει τους ψηφοφόρους των Δημοκρατικών να αφήσουν στην άκρη την απογοήτευση τους για την νίκη του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου των προεδρικών εκλογών Ντόναλντ Τραμπ που θα τον διαδεχτεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στον Λευκό Οίκο, ζητώντας τους να εργαστούν για μια επιτυχημένη μετάβαση της προεδρικής εξουσίας.
Μιλώντας την Τετάρτη από τον Λευκό Οίκο ο Ομπάμα τόνισε πως θεώρησε ενθαρρυντικό γεγονός την έκκληση που απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ για ενότητα.
«Ολοι τώρα υποστηρίζουμε να πετύχει να ενώσει και να ηγηθεί της χώρας», δήλωσε, σημειώνοντας πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν μακρά και δύσκολη και πως ενώ κάποιοι αμερικανοί πολίτες πανηγυρίζουν, άλλοι όχι.
Οπως επισήμανε, ο ίδιος και ο Τραμπ έχουν μεγάλες διαφορές, αλλά τόνισε πως «όλοι θέλουμε το καλύτερο για αυτή την χώρα».
«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η παράδοση της εξουσίας θα πραγματοποιηθεί με τον σωστό τρόπο επειδή στο τέλος είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα», πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος, σημειώνοντας πως έχει δώσει οδηγίες στους επιτελείς του να εξασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση της εξουσίας στον Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου