Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Αδέλφια μου Ελληνες: Τραμπ και πεζοδρόμιο, Χίλαρι και αναξιοπιστία, σουλτάν Ταγίπ παπόρ

Του Θεόδωρου Καλμούκου -

Είχε και τι δεν είχε αυτή η εβδομάδα, Αδέλφια μου Ελληνες, όρεξη να έχεις να θυμάσαι και ανάλογα πότε να γελάς και πότε να κλαις. Είχε κατ’ αρχήν τα τραμπ και τα τρουμπ, τα μπαμ και τα μπουμ του Τραμπ με αποκορύφωμα την βιντεοταινία στην οποία πρωταγωνίστησε με τίτλο «Είμαι Πεζοδρόμιο».
Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα όσα αισχρά και αμετροεπή εκτόξευσε για τις γυναίκες; Ντροπή του. Κι από την άλλη είχε μία Χίλαρι βλάστημα του συστήματος της αναξιοπιστίας και του κρατικοδίαιτου βολέματος, ενώ στο μέσον η μεγάλη και τρανή αυτοκρατορία της Αμέρικα να ζει το δράμα της μ’ αυτούς τους υποψηφίους για την Προεδρία της. Τι κρίμα αλήθεια!
Αυτό που έδειξε τόσο εναργώς, Αδέλφια μου Ελληνες, η τηλεοπτική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Τραμπ και την Κλίντον ήταν πως ο πολιτικός βίος τούτης της χώρας έχει φτάσει πιο κάτω από το κάτω δυστυχώς, το αδιέξοδο είναι πνιγηρό και οι επιλογές εφιαλτικές.
Υπάρχουν πολλοί και εξαιρετικά ταλαντούχοι, μορφωμένοι, και ικανοί άνθρωποι σε τούτη την σύγχρονη αυτοκρατορία των Ηνωμένων Πολιτειών για να αναλάβουν την Προεδρία της, αλλά το κακό είναι πως όσο πιο υπαρκτοί είναι, τόσο πιο αθέατοι γίνονται, γι’ αυτό και επιπλέουν τα κάθε λογής αλαλάζοντα κύμβαλα.
Ο σουλτάν Ταγίπ της Τουρκιάς αφού έθεσε θέμα για τη Συνθήκη της Λωζάννης, μιλούμε για σοβαρά πράγματα Αδέλφια μου Ελληνες, προχώρησε και πιο πέρα στέλνοντας υποβρύχια, όπως αποκάλυψε η «Καθημερινή της Κυριακής», του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού σε εκτεταμένες περιοχές γύρω από τη Σαμοθράκη, τη Λήμνο, τη Χίο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, την Κάρπαθο, το Καστελόριζο και βόρεια της Κρήτης για να κάνουν τάχατες ασκήσεις.
Και η μήτηρ Ελλάς η καθημαγμένη οικονομικώς και ταπεινωμένη εθνικώς αφού έχει καταντήσει πυξ και λαξ των διεθνών τοκογλύφων, έστειλε υπόμνημα διαμαρτυρίας στο NATO, λες και ο σουλτάν Ταγίπ υπολογίζει .
Αυτό κι αν ήταν υποβρύχια ή αν προτιμάτε υπόγεια τορπίλη, που έριξε ο Πάνος και μάλιστα έμπλεος κατανύξεως και συγκινήσεως για την Ορθοδοξία, πως δεν θα δίσταζε να ρίξει και γκρεμίσει το ασκέρι των Συριζαίων από τους θρόνους τους, αν δεν συμμορφωνόταν με θρησκευτική πειθαρχία και ευλάβεια για το μάθημα των Θρησκευτικών. Ναι καλά διαβάσατε το ομολόγησε ο Πάνος πως «θα έριχνα την κυβέρνηση αν υπήρχε ρήξη με την Εκκλησία».
Κι αυτή την απειλή την εξακόντισε ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και αντιπροσώπων της Συνόδου κατά την σύσκεψή τους με τον Αλέξη, ο οποίος γύρισε και στραβοκοίταξε τον Φίλη που άρχισε να ψέλνει σε ήχο πλάγιο πανικόβλητο το σώσε Πάνο μας τον Αλέξη και τον Σύριζα μας μαζί.
Αν δεν συμμορφώνονταν Αλέξης και Φίλης θα τους έκαιγε ο Πάνος και θα έβγαιναν όλοι καμένοι κάρβουνο που λένε. Καταστάσεις εξόχως κωμικοτραγικές μιας Ελλάδας αγνώριστης και πολλαπλώς και παντοειδώς καμένης. Κρίμα
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου