Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Κοσμοσυροή στην εκδήλωση για τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Berklee Performance Center της Βοστώνης

Musical Odyssey IV: Tribute to Vasilis Tsitsanis 

Πολλές εκατοντάδες φίλη της μουσικής παρευρέθησαν χθες βράδυ στη συναυλία που δόθηκε κάτω από της οδηγίες του μαέστρου καθηγητή της μουσικής Πάνου Λιαρόπουλου.  
Η συναυλία δώθηκε για τα 100 από τη γέννηση του Τσιτσάνι και έγινε σε συνεργασία του Berklee, της πολυμελής Ορχήστρας του Πάνου Λιαρόπουλου και του Δήμου Τρικάλων, όπου γεννήθηκε ο μεγάλος Βασίλης Τσιτσάνης.
Τραγούδια που άφησαν εποχή όπως “Συννεφιασμένη Κυριακή”, “Στου γιαλού τα βοτσαλάκια”, “Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα... ήταν μερικά από τα τραγούδια που τραγούδησε η έγραψε ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης.
Το ακροατήριο συμμετείχε τραγουδώντας μαζί με τους καλλιτέχνες ή χτυπώντας παλαμάκια. Κάπου δύο ώρες κράτησε η παράσταση και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή. Το μόνο αρνητικό ήταν την “απώθηση” των θεατών εκτός του Berklee όπου οι υπεύθυνοι έκλεισαν τα φώτα ενώ υπήρχε ακόμα κόσμος στην έξοδο για να φύγουν οι εργαζόμενοι.


Πολλοί επώνυμοι όπως η ιατρός/εξερευνήτρια Μαρία Κουλμαντά, το ζεύγος Θέμη & Ελένη Βούλγαρη, το ζεύγος Γιώργου Γαρταγάνη, το ζεύγος Δημήτρη & Ελευθερία Παπασλή, το ζεύγος Στέλλα & Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, η πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ελένη Βιδάλη με τον σύζυγό της Κώστα Πατσαούρα, το ζεύγος Αριστείδη Αθανασόπουλου, ο ζεύγος Βασίλη Κριθαρά, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος με μία παρέα από το Brockton, ο κ. Δημήτριος Ματθαίος, η Πρόεδρος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Άννα Μήνος, ο κ. Βασίλειος Καυκάς, πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης, η πρώην βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Δρ. Διονυσία Αυγερινοπούλου, δικηγόρο, το ζεύγος Κώστα Αρβανίτη, το ζεύγος Παύλου Νικολογιάννη, το ζεύγος Βασίλη Γκατζούλη και άλλοι.
Πηγή: Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου