Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Θα γιορταστεί η εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στη Βοστώνη

Του Θεόδωρου Καλμούκου
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, γνωστή και ως Ημέρα του ΟΧΙ, θα γιορταστεί φέτος στη Βοστώνη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 3 η ώρα το απόγευμα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μπρούκλαϊν.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και θα περιλαμβάνει ποιήματα και μικρές θεατρικές αφηγήσεις από μαθητές και μαθήτριες των Ελληνικών Σχολείων από κοινότητες της Μητρόπολης Βοστώνης.
Χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής Βοστώνης θα παρουσιάσουν όμορφους ελληνικούς χορούς. Από τα κορυφαία χορευτικά συγκροτήματα της μείζονος περιοχής Βοστώνης είναι το Λύκειο Ελληνίδων Βοστώνης και της Μητρόπολης Βοστώνης.
Θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος και η γενική πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη, κ. Ιφιγένεια Καναρά. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος μέσω του «Εθνικού Κήρυκα» προσκαλεί όλα τα σωματεία και τους συλλόγους να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και την ευρεία Ομογένεια της Νέας Αγγλίας.
Θα ακολουθήσει δεξίωση για όλους στους χώρους του Μαλιώτειου Πολιτιστικού Κέντρου. Υπενθυμίζεται ότι η επετειακή εκδήλωση για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου του 1940 γιορτάζεται κάθε χρόνο από τον Ελληνισμό της Βοστώνης συλλογικά στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Παράλληλα, τα απογευματινά ελληνικά σχολεία των κοινοτήτων διοργανώσουν επίσης εκδηλώσεις με ποιήματα, τραγούδια και χορούς.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου