Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο Στέφανος Χίος, δικάζεται σήμερα από το Αυτόφωρο

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2016

Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού του απάγγειλε την κατηγορία που του αποδίδει ο μηνυτής.Πηγή: Eurokinissi
Ελεύθερος ο Στέφανος Χίος, δικάζεται σήμερα από το Αυτόφωρο
Σήμερα, Τετάρτη, θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος που συνελήφθη την Τρίτη μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε το απόγευμα στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού του απάγγειλε την κατηγορία που του αποδίδει ο μηνυτής, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, Παύλο Σαράκη, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση μετά από μήνυση που υπέβαλε με τη σειρά του ο κ. Χίος κατά του Χρήστου Σπίρτζη και της συζύγου του, στους οποίους αποδίδει τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς καταμήνυσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου