Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η Ηλεία και οι ομορφιές της στο «Top Story» αυτής της εβδομάδας στο DiscoverGreece.com

 Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2016


ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
Αυτή την εβδομάδα, το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, ταξιδεύει το κοινό στη Δυτική Ελλάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά του τόπου που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ξεχωριστές εμπειρίες και ιδιαίτερες  στιγμές χαράσσουν ένα οδοιπορικό διαφορετικό και συνάμα συναρπαστικό στη γοητευτική γη της Ηλείας.
Είναι πολύ σημαντική αυτή η προσπάθεια και αυτή η προώθηση της Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση του τουρισμού, καθώς συμπίπτει χρονικά σε μία περίοδο όπου είναι το "pick" του καλοκαιριού, ενόψει και του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου.
Ατελείωτες χρυσαφένιες παραλίες με αμμόλοφους και πεύκα, τα δημοφιλή ιαματικά λουτρά του Καϊάφα, η πρωτεύουσα του νομού ο Πύργος, η παραδοσιακή Ζαχάρω, το Κατάκολο με το γραφικό λιμάνι του, ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες, η Νέδα, το μοναδικό ελληνικό ποτάμι γένους θηλυκού, και ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας.  
Η προβολή της Ηλείας στο Discovergreece.com εντάσσεται σε ευρύτερο πλέγμα δράσεων που θα εκτυλιχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την αποτελεσματική προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των προορισμών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε αγορές στόχους της Ευρώπης.
Για να δείτε το ψηφιακό αφιέρωμα για την Ηλεία και να ανακαλύψετε τα χίλια μυστικά της πατήστε ΕΔΩ.

ilia.jpg
ilia2.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου