Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Εβδομάδα Europa League για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ

Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2016


ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν το πλεονέκτημα απέναντι σε Αρούκα, Ντιναμό Τιφλίδας και Μπρόντμπι αντίστοιχα όμως αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί εντός αγωνιστικού χώρου το βράδυ της Πέμπτης.
Στην Πορτογαλία οι ερυθρόλευκοι
Ο Ολυμπιακός εν μέσω των αλλαγών σε τεχνική ηγεσία και πόστα της διοίκησης, καλείται να ανατρέψει το κλίμα με μια πρόκριση επί της Αρούκα. Οι ερυθρόλευκοι μετά τον αποκλεισμό από την Χαποέλ Μπερ Σεβά δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο νέας ευρωπαϊκής αποτυχίας και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Πάουλο Μπέντο, θα αναζητήσουν ένα καλό σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Φάληρο.
Η Αρούκα, ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα αφού δεν κατάφερε να βρει απάντηση στα δύο γκολ της Μποαβίστα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού πάντως έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αναμφίβολα δεν θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ταξίδι στην Γεωργία για τον ΠΑΟΚ
Δύσκολο ταξίδι περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ του Europa League. Ο Δικέφαλος του βορρά, ο οποίος κρατά το ρεκόρ συμμετοχής σε πλέι-οφ ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θέλει να το συνοδεύσει και με μια επιτυχία εισόδου στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Βλάνταν Ίβιτς αν και αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, βλέπει να λύνονται τα χέρια του αφού οι Τζάλμα Κάμπος και Γκόικαν Τσίμιροτ μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων και θα τον ενισχύσουν στη δύσκολη προσπάθεια.
Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός
Από τους τρεις εκπροσώπους μας στο Europa League, μόνο ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ. Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε με ικανοποίηση τον Μολέδο να μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του.
Η Μπρόντμπι, την οποία καλείται να αποκλείσει το τριφύλλι, προέρχεται από νέα εντυπωσιακή νίκη επί της Σοντέρισκε στο πρωτάθλημα της Δανίας και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που φυσικά δείχνει και το δύσκολο έργο που θα έχει ο ΠαναθηναΪκός στην προσπάθειά του για πρόκριση.
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου