Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Κούβελος: "Μας στήριξε η ΔΟΕ με πρόγραμμα για υπανάπτυκτες χώρες"

Τρίτη, 23 Αυγούστου, 2016Η ελληνική αποστολή που έδωσε το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δεν είχε την παραμικρή βοήθεια από το κράτος όπως αποκάλυψε ο Ισίδωρος Κούβελος.


Λίγες ώρες μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος, μίλησε στο ραδιόφωνο "Παραπολιτικά" και αποκάλυψε πως η Ελλάδα τα κατάφερε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος αλλά χάρη στη στήριξη της ΔΟΕ μέσω προγράμματος αλληλεγγύης που για υπανάπτυκτες χώρες.
"Το επίτευγμα των αθλητών μας έγινε χωρίς την παραμικρή βοήθεια από το κράτος. Δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ για την ολυμπιακή προετοιμασία. Δεν καλύφθηκαν ούτε τα λειτουργικά έξοδα της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τα καταφέραμε χάρη στις χορηγίες ιδιωτών για τους αθλητές και αλλά και στήριξη από την ΔΟΕ μέσω προγράμματος αλληλεγγύης που δίνεται σε υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες", υποστήριξε αρχικά ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής και στη συνέχεια δήλωσε υπερήφανος για τις προσπάθειες και τα κατορθώματα των Ελλήνων αθλητών.
"Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εν μέσω κρίσης. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έδωσε απάντηση σ΄αυτούς που τον έχουν αγνοήσει τα τελευταία χρόνια. Η μικρή πονεμένη Ελλάδα βρίσκεται στην 26η θέση των μεταλλίων έχοντας αφήσει πίσω της υπερδυνάμεις. Οι αθλητές μας έδειξαν χαρακτήρα και μεγαλούργησαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου