Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Θέατρο Αρχαίας Ήλιδας, Καθήλωσε το κοινό η «Αντιγόνη»

Κυριακή, 21 Αυγούστου, 2016

Στο κατάμεστο Θέατρο της Ήλιδας κάτω από το φως του Φεγγαριού πραγματοποίηθηκε χθές με μεγάλη επιτυχία η ΑΝΤΙΓΟΝΗ σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού από το Εθνικό Θέατρο.
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Γιώργος Βούκανος εκ μέρους του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας καλοσώρισε το Εθνικό Θέατρο και έκανε την παρουσίαση ενός μικρού αφιερώματος στην Άννα Συνοδινού με την προβολή ενός βίντεο για την ζωή της με σπάνιο αρχειακό υλικό από την τελευταία παράσταση που έδωσε η μεγάλη μας τραγωδός στο αρχαίο θέατρο της Ήλιδας.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος εκπροσωπώντας τον Δήμο Ήλιδας παρέδωσε τιμητική πλακέτα αφιερωμένη στην Άννα Συνοδινού που υπηρέτησε το Εθνικό Θέατρο επι σειρά ετών και θεωρούσε σπίτι της όπως η ίδια είχε αναφέρει, στον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου  κ. Βασίλη Πουλαντζά.
Η Παρασταση ξεκίνησε με μυσταγωγικό τρόπο, και οι θεατές καταχειροκρότησαν τους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ήταν και ο Ηλείος συμπατριώτης μας ο ηθοποιός Νίκος Μπουσδούκος. Η Αντιγόνη ήταν μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Βορείου Ελλάδος και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και με αυτό τον τρόπο το Διεθνές Φεστιβάλ της Άρχαίας Ήλιδας κλείνει και αυτό το καλοκαίρι με μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη στις καρδιές μας.
Το επόμενο ραντεβού του Φεστιβαλ  είναι στην Οικία Τατάνη την Κυριακή στις 21 Αυγούστου με τον Νίκο Καλογερόπουλο και την Παραστασή του «Ο Κανένας και ο Καθένας»

Επιμέλεια: Κώστας Ζαφειρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου