Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Παγκόσμια αποθέωση για τον "χρυσό" Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας γνωρίζει την αποθέωση και εκτός ελληνικών συνόν, με τα ξένα ΜΜΕ να τον χαρακτηρίζουν ως "άρχοντα των δαχτυλιδΟ Λευτέρης Πετρούνιας παρουσίασε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, το οποίο εκτέλεσε στην εντέλεια και με μία εξωπραγματική προσγείωσηκατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στην ενόργανη γυμναστική των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, τις προσπάθειες του οποίου στηρίζει ο Stoiximan.gr επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και γνώρισε την αποθέωση τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, με τα ξένα ΜΜΕ να τον χαρακτηρίζουν "άρχοντα των δαχτυλιδιών".
"Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειξε πως είναι το αφεντικό κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες", αναφέρει η "Equipe".
Το "BBC" αποθεώνει με τη σειρά του τον 26χρονο, χαρακτηρίζοντάς τον "άρχοντα των δαχτυλιδιών". "Ο βαθμός δυσκολίας του προγράμματος του Πετρούνια νίκησε έναν από τους επτά ανταγωνιστές του, αλλά η εκτέλεσή του τους νίκησε όλους", τονίζει το βρετανικό Μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου