Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ρούλα Ζαφειροπούλου: Στο Πανεπιστήμιο της Καρολίνας των Η.Π.Α. για ποδόσφαιρο-σπουδές

Μεγάλο Σάββατο, 30 Απριλίου, 2016

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ 
Η Ρούλα Ζαφειροπούλου ποδοσφαιρίστρια του Πανηλειακού και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου-νεανίδων, δέχτηκε και μία πρόταση, ίσως πρόταση ζωής: Να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τη φανέλα του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας και να αποδεχτεί πρόταση των καθηγητών να συμμετάσχει ως φοιτήτρια σε τμήμα που θα επιλέξει η ίδια.
Η γυναικεία ομάδα του Πανηλειακού το μοναδικό αθλητικό τμήμα του σωματείου σε δράση και δευτεραθλήτρια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στον Νότιο όμιλο, έδωσε τη δυνατότητα στη Ζαφειροπούλου-φυσικά και το ταλέντο της- να δεχτεί την πρόταση αυτή. Μαζί με την Ρούλα όλα τα κορίτσια κράτησαν ψηλά τη σημαία της ομάδας καταθέτοντας και την ψυχή τους.
Για τα κορίτσια και την πορεία τους θα αναφερθούμε στο Κυριακάτικο φύλλο μετά το Πάσχα, εκτενώς. Σήμερα παρουσιάζουμε τη Ρούλα Ζαφειροπούλου την αριστεπόδαρη χαφ της ομάδας που φέτος σκόραρε 4 φορές (6 πέρσι) και είχε το ρεκόρ των δοκαριών της ομάδας. Η Ζαφειροπούλου ξεκίνησε ποδόσφαιρο στον   Αίολο Πύργου και στη συνέχεια μετεγγράφηκε στον Πανηλειακό όπου με τον Τάκη Μαντά προπονητή έκανε πολύ καλή πορεία στην Β΄ Εθνική.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου