Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΕΞΩ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ισπανία!

Κυριακή, 24 Απριλίου, 2016

Σοκ για το παγκόσμιο μπάσκετ ο αποκλεισμός της "φούρια ρόχα" από το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο παγκόσμιο μπάσκετ, αφού σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της "Mundo Deportivo", η FIBA φτάνει την υπόθεση της κόντρα με την Euroleague στα άκρα και αποκλείει τηνεθνική ομάδα της Ισπανίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Πρόκειται για την κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στο περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και κάτοχο του αργυρού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012!
Η FIBA είναι αποφασισμένη να "νουθετήσει" όσες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες παρουσιάζονται να απέναντι στα "θέλω" της, σε ό,τι αφορά το Champions League που θα διοργανώσει από την ερχόμενη αγωνιστική.
Η ισπανική ομοσπονδία έχει ταχθεί εδώ και καιρό στο πλευρό της Euroleague, με την ACB να αποφασίζει σχετικά μετά από σύσκεψη που έκαναν οι ομάδες τον Απρίλιο. Παρά την... προτροπή (sic) της FIBA και τις απειλές πως θα αποκλείσει ομάδες, οι Ισπανοί δεν έδειξαν διάθεση ν' αλλάξουν στάση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η απόφαση - σοκ της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου