Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Aπαντήσεις επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Εργασίας για τις συντάξεις των βουλευτών

 Παρασκευή, 22 Απριλίου, 2016

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος
Aπαντήσεις επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Εργασίας για τις συντάξεις των βουλευτών
Στις επικρίσεις για το γεγονός ότι εξαιρούνται από την υπαγωγή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης οι βουλευτές που είχαν εκλέγει μέχρι το 2012 και δικαιούνται να πάρουν σύνταξη, απαντά το υπουργείο Εργασίας, με ανακοίνωσή του στην οποία επισημαίνει:
«Από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους καταβάλλονται οι συντάξεις μέχρι το 2012.
Δηλαδή δεν υπάρχει φορέας κοινωνικής ασφάλισης αρμόδιος για να καταβάλλει τις συντάξεις αυτές καθώς οι βουλευτές δεν κατέβαλαν ποτέ ασφαλιστικές εισφορές.
Έτσι λοιπόν, δεν είναι νοητή η υπαγωγή τους στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που δημιουργείται για πρώτη φορά διότι ο ΕΦΚΑ συγκροτείται από ασφαλιστικά ταμεία και γενικότερα από φορείς κοινωνικής ασφάλισης και μόνο.
Συνεπώς δεν πρόκειται για εξαίρεση των βουλευτών από το σύστημα του ΕΦΚΑ αφού μετά το 2012 (4093/12) οι βουλευτές υπάγονται στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης στους οποίους ανήκουν λόγω της μισθωτής εργασίας που παρείχαν πριν από την εκλογή τους».

Και μερικές απαντήσεις στον Κατρούγκαλο
Κκ 
20/04/2016 23:22
Τι λες βρε παλιο κοπριτη, δηλαδη αυτοι πουδεν εχουν πληρωσει τιποτα , θα παρουν παχυλοτατες συνταξεις και ολοι αυτοι που τοσα χρονια τα εκαγαν υποχρεωτικα δεν θα παρουν παρα ψιχουλα ..... εισαι για να σε ορουν με τις πετρες οπου σε βρουνε , καθως και εκεινους αδιαφορως κομματων που θα ψηφισουν το σχετικο νομοσχεδιο. Εισαστε ολοι αλητες της πολιτικης.
bruidsjonker 
20/04/2016 22:33
Τακτικισμός του χειρίστου είδους .Φυσικά και θα αποσυρθεί με πρωτοβουλία των βουλευτών της συγκυβέρνησης .
Θ.Δ. 
20/04/2016 
Καταλάβατε τι λέει ο Κατρούγκαλος!!! Δηλαδή πετσοκόβουν συνεχώς τις δικές μας συντάξεις που πληρώναμε εισφορές 36 χρόνια και αυτοί παίρνουν σύνταξη χωρίς να έχουν καταβάλει ούτε μία δεκάρα!!! Και δεν είναι μόνο αυτό!!! Από τα 80000 χιλιάρικα που παίρνουν ως αποζημίωση, θεωρείται εισόδημα και φορολογούνται μόνο τα 20000 ευρώ!!! Δηλαδή για πάνω από 60000 Ευρώ δεν πληρώνουν τίποτα!!! Ρε ΟΥΣΤ κρετίνε!!!ρώ!!! Δηλαδή για πάνω από 60000 Ευρώ δεν πληρώνουν τίποτα!!! Ρε ΟΥΣΤ κρετίνε!!!

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου