Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 23 Απριλίου, 2016

  • Το Βερολίνο φέρεται, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, να είναι πρόθυμο να δεχθεί «αναδιάρθρωση light» για το ελληνικό χρέος εάν η Ελλάδα συμφωνήσει να λάβει επιπλέον μέτρα. Το περιοδικό επικαλείται γνώση εγγράφου του γερμανικού ΥΠΟΙΚ για επέκταση των ελληνικών δανείων για δεκαετίες και σταθεροποίηση των επιτοκίων σε χαμηλό επίπεδο.
  • Tη δέσμευση ότι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί μία «αξιόπιστη» λύση για να γεφυρωθεί η διαφορά μεταξύ ευρωπαϊκών θεσμών και ΔΝΤ για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
  • «Τα ελληνικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τέταρτο μνημόνιο. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για κάτι τέτοιο» τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ απαντώντας σε ερώτηση, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της πρώτης ημέρας του άτυπου Ecofin.

Αθλητισμός

  • Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και επιτρέπει στον Πανιώνιο να αγωνιστεί στα play off της Super League. Η συμμετοχή των Νεοσμυρνιωτών στα play off, τους διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό και τη συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA, αφού η μοναδική περίπτωση να μείνει εκτός είναι να καταλάβει την τέταρτη θέση στη διαδικασία και παράλληλα ο Ατρόμητος να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας.
  • Δύο εύκολους εντός έδρας αγώνες για τους διεκδικητές του τίτλου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Αυτό σημαίνει, όμως, πως οποιοδήποτε «απρόσμενο» αποτέλεσμα, διαφοροποιεί δραματικά τα δεδομένα. Δείτε το πρόγραμμα των υπόλοιπων πρωταθλημάτων, που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη καμπή...
ΠΗΓΗ: Σαν Σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου