Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Τριφυλία: Οίκος ανοχής «Το ξεσάλωμα»

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, 2015

Νέες επιχειρήσεις... για τα προς το ζειν!

Όλα τα είχε ο Δήμος Τριφυλίας, η άδεια για Οίκο Ανοχής μας έλειπε...

Δεν φτάνει που η επιτροπή ποιότητας Ζωής έχει να συνεδριάσει εδώ και μήνες, τώρα μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον για το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Τουλάχιστον να δούμε αν οι κοπέλες έχουν όλα τα προσόντα, αν μπει ταμειακή μηχανή για τις υπηρεσίες του όπως επιβάλλεται, αλλά φυσικά το κυριότερο να δούμε ποιοι σύμβουλοι θα ψηφίσουν το ΝΑΙ...

Η φωτό που δημοσίευσε κάνοντας χιούμορ η τοπική ιστοσελίδα του kyparissiotis είναι όλα τα λεφτά...και προκάλεσε σάλο...

Η λειτουργία οίκου ανοχής διέπεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο 2734/199 σύμφωνα με τον οποίο  «Πρόσωπο, το οποίο κατέχει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος για να εκδίδεται με αμοιβή, υποχρεούται να εφοδιαστεί με άδεια εγκατάστασης και χρήσης του οικήματος, εντός του οποίου θα ασκεί την ανωτέρω δραστηριότητα, υπό την προϋπόθεση ότι έχει την προς τούτο έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του εν λόγω οικήματος. Αν πρόκειται για διαμέρισμα πολυκατοικίας, απαιτείται συγκατάθεση όλων των συνιδιοκτητών και ενοίκων αυτής, εκτός αν ο κανονισμός της απαγορεύει την άσκηση της εν λόγω δραστηριότητας. Η ανωτέρω συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και των συνιδιοκτητών και ενοίκων ισχύει μέχρι τη λήξη της άδειας εγκατάστασης και χρήσης, έστω και αν μεταβληθούν τα πρόσωπα αυτά, και δεν ανακαλείται. Απαγορεύεται η εκμίσθωση ή η παραχώρηση της χρήσης του οικήματος, για τον ανωτέρω σκοπό, σε πρόσωπο που δεν κατέχει το προαναφερόμενο πιστοποιητικό. Τα οικήματα, εντός των οποίων ασκείται η ως άνω δραστηριότητα, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται ως κατοικία.
 

Η άδεια είναι προσωπική, ισχύει για δύο (2) χρόνια και ανανεώνεται για ίσο χρόνο, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις της αρχικής χορήγησής της. Κατά το χρόνο ισχύος της εν λόγω άδειας δεν επιτρέπεται η χορήγηση στο ίδιο πρόσωπο δεύτερης άδειας για τον ίδιο σκοπό». Στον ίδιο νόμο αναφέρεται πως, «Δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων σε διατηρητέα ή παραδοσιακά κτίρια, καθώς και σε χώρους, που δεν είναι κύριας χρήσεως και δεν πληρούν τους όρους του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

ΙΩΑΝ.ΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου