Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Ομπάμα

ΣΥΜΟΜΙΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Την επικοινωνία επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε συνομιλία και με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Ομπάμα
Κατά την συνομιλία, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης, ο Αλ. Τσίπρας εξεθεσε στον Προεδρο των ΗΠΑ την κατάσταση, καθώς και τις θέσεις της ελληνικης κυβέρνησης και όχι την συγκεκριμένη πρόταση που πρόκειται να συζητήσει η Ελλάδα με τους ευρωπαίους εταίρους της, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού στην οποία σημειώνεται ότι ο Μπ. Ομπάμα εξέφρασε την έντονη επιθυμία των ΗΠΑ να υπάρξει ευτυχής καταληξη των διαπραγματευσεων.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει «ενθαρρύνει όλες τις πλευρές να συμμετάσχουν με εποικοδομητικό τρόπο στις συζητήσεις» και να καταλήξουν σε μια συμβιβαστική λύση, η οποία θα επιτρέψει η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη, δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου