Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν από την Εθνική Ελλάδος

"Τα μαλ... το διαιτητή"

Ο ομοσπονδιακός προπονήτης
Παραιτήθηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν από την Εθνική
Την παραίτησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου υπέβαλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ανακοινώνοντας την απόφασή του με γραπτή δήλωση.
«Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθειά μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω» αναφέρεται στη δήλωση του ουρουγουανού τεχνικού.
«Η Εθνική ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας. Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα.
Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου» καταλήγει η δήλωση του κ. Μαρκαριάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου