Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Η Τουρκία βρήκε την ευκαιρία να πατήσει πόδι στην Θράκη!

Βρήκαν ευκαιρία οι Τούρκοι με αφορμή τον μήνα Ραμαζανιού έστειλε βοήθεια σε ρουχισμό στους ομογενείς, όπως θρασύτατα τους αποκαλεί της δυτικής Θράκης, κυρίως σε ορφανά και σε άτομα με νοητική στέρηση.
Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο της περιοχής την επόμενη ημέρα και έδωσε στα ορφανά είδη πρώτης ανάγκης. Από την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της η αντιπροσωπεία επιθεώρησε επί τόπου τις δραστηριότητες της υπηρεσίας και παρακάθησε σε δείπνο ι στο χωριό Κεντητή της Ξάνθης με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, τον ψευτο-μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, τον βουλευτή Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και τον δήμαρχο Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.Η αποστολή αντάλλαξε απόψεις αναφορικά με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ομογενών της Δυτικής Θράκης και διένειμε είδη ένδυσης στα ορφανά.Την δεύτερη μέρα της επίσκεψης η αποστολή επισκέφθηκε ορφανοτροφείο στον δήμο Κρουμόβγκραντ και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «Nadejda» όπου τους παρέδωσαν διάφορα είδη ανάγκης που έστειλε η Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού.
Άφηνε που άφηνε η πολιτική «ηγεσία» της χώρας μας τους Τούρκους να αλωνίζουν στην Θράκη, τώρα με την ρευστή κατάσταση που επικρατεί αυτοί έχουν αποθρασυνθεί.
To γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι το τουρκικό προξενείο για το Δημοψήφισμα έδινε γραμμή ΟΧΙ και είχαν επιστρατευθεί όλα τα «μπουμπούκια» που ονειρεύονται μια ανεξάρτητη Θράκη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξουμε να λύσουμε και τα εθνικά μας θέματα, όχι μόνον τα οικονομικά, και να απαγορεύσουμε σε Τούρκους, Αλβανούς και άλλους να αλωνίζουν στην πατρίδα μας και να κάνουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου