Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τσίπρας σε πολιτικούς αρχηγούς: Στηρίξτε την ετυμηγορία του λαού

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ

Τσίπρας σε πολιτικούς αρχηγούς: Στηρίξτε την ετυμηγορία του λαούΝα συνδράμουν στο να υποστηριχθεί η σαφής και ξεκάθαρη ετυμηγορία του ελληνικού λαού από το χτεσινό δημοψήφισμα για μια βιώσιμη λύση, ζήτησε, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, ο πρωθυπουργός από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς κατά τη σύσκεψη στο Προέδρικό Μέγαρο, η οποία ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι.

Μάλιστα, η σύσκεψη χρειάστηκε να διακοπεί για λίγο, προκειμένου ο κ. Τσίπρας να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μαρίο Ντράγκι.
Παράλληλα, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ακολούθησε, τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος φέρεται να ζήτησε αυτή την επικοινωνία.
Σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου κατόπιν της συνομιλίας Τσίπρα-Πούτιν, αναφέρεται ότι οι δυο πολιτικοί συζήτησαν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ωστόσο δεν γίνεται καμία αναφορά σε οικονομική βοήθεια.
Το πρωί, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία ελπίζει σε μία συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών το ταχύτερο δυνατό, προσθέτοντας ότι τα ερωτήματα που αφορούν την οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα θα πρέπει να απευθύνονται στην Αθήνα.
«Θέλουμε οι Έλληνες εταίροι μας να επιτύχουν τους απαραίτητους συμβιβασμούς με τους πιστωτές το ταχύτερο δυνατό και να πάρουν αποφάσεις που θα επιτρέπουν μια οικονομική και κοινωνική σταθερότητα στην χώρα με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η Μόσχα σέβεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που έγινε χθες και παρακολουθεί στενά τα γεγονότα στην Ελλάδα, κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
Νωρίτερα, είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, την οποία όμως, λίγο αργότερα, διέψευσε η Προεδρία της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου