Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

WSJ: Οι δανειστές πρότειναν παράταση και μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα

Τρίτη, 9 Ιουνίου, 2015  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Την παράταση του τρέχοντος προγράμματος μέχρι τον Μάρτιο του 2016, φέρεται ότι πρότειναν οι δανειστές, την περασμένη εβδομάδα, στην κυβέρνηση, με αντάλλαγμα την εφαρμογή μέτρων λιτότητας, όπως περικοπές στις συντάξεις και αυξήσεις φόρων, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal.

WSJ: Οι δανειστές πρότειναν παράταση και μέτρα λιτότητας στην ΕλλάδαΣύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται τρεις μη κατονομαζόμενες πηγές προσκείμενες στις διαπραγματεύσεις, οι διαφωνίες για τις προϋποθέσεις που συνεπάγεται η συνεχιζόμενη στήριξη της Ελλάδας και το τι θα συμβεί μετά μπορεί να υπονομεύσουν το σχέδιο αυτό.
Ερωτηθείς σχετικά για το ενδεχόμενο νέας παράτασης του ελληνικού προγράμματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, δήλωσε το μεσημέρι ότι όλα αυτά τα ζητήματα είναι ανοιχτά και υπό διερεύνηση. Ωστόσο τόνισε ότι μια παράταση από μόνη της «δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας», γιατί ακόμη και αν υπάρξει κάποια χρονική επιμήκυνση, «δεν επιλύει βασικά προβλήματα, όπως το χρηματοδοτικό κενό».
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει μια «μεσοπρόθεσμη διευθέτηση του ζητήματος χρηματοδότησης» και οποιαδήποτε λύση λαμβάνει υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι καλοδεχούμενη από την ελληνική πλευρά.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου