Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Στο εδώλιο για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες και συμμετοχή σε off shore ο Γ. Καρατζαφέρης

Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2015

Αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών θα δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για  ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες την τριετία 2010-2012 και συμμετοχή στις off shore εταιρίες Catalina Ltd και Homeric TCI (με νόμο του 2010 απαγορεύεται συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εξωχώριες εταιρίες).

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο κ. Καρατζαφέρης, στις άνωθεν δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλε ως βουλευτής ή ευρωβουλευτής α) δεν δήλωσε 6,6 εκ δολάρια, ποσό σε λογαριασμό της Καταλίνα, β) δεν δήλωσε 1,65 εκ ευρώ που είχε λάβει με 3 εμβάσματα σε λογαριασμό της Καταλίνα από εταιρία που εμπλέκεται στην έρευνα για τις αμαρτωλές προμήθειες των εξοπλιστικών και γ) δεν δήλωσε διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετατροπή σε πλημμέλημα έγινε διότι φέρεται να μην προέκυψε ίδιον όφελος από εκμετάλλευση της θέσεως του ως βουλευτής ή ευρωβουλευτής. Πηγές από το περιβάλλον του επισημαίνουν μάλιστα ότι δεν προέκυψε δωροδοκία ή οποιαδήποτε άλλη ποινική εμπλοκή στην υπόθεση των εξοπλιστικών.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου