Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Στο εδώλιο για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες και συμμετοχή σε off shore ο Γ. Καρατζαφέρης

Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2015

Αντιμέτωπος με δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών θα δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για  ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες την τριετία 2010-2012 και συμμετοχή στις off shore εταιρίες Catalina Ltd και Homeric TCI (με νόμο του 2010 απαγορεύεται συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εξωχώριες εταιρίες).

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο κ. Καρατζαφέρης, στις άνωθεν δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλε ως βουλευτής ή ευρωβουλευτής α) δεν δήλωσε 6,6 εκ δολάρια, ποσό σε λογαριασμό της Καταλίνα, β) δεν δήλωσε 1,65 εκ ευρώ που είχε λάβει με 3 εμβάσματα σε λογαριασμό της Καταλίνα από εταιρία που εμπλέκεται στην έρευνα για τις αμαρτωλές προμήθειες των εξοπλιστικών και γ) δεν δήλωσε διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετατροπή σε πλημμέλημα έγινε διότι φέρεται να μην προέκυψε ίδιον όφελος από εκμετάλλευση της θέσεως του ως βουλευτής ή ευρωβουλευτής. Πηγές από το περιβάλλον του επισημαίνουν μάλιστα ότι δεν προέκυψε δωροδοκία ή οποιαδήποτε άλλη ποινική εμπλοκή στην υπόθεση των εξοπλιστικών.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου