Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ GREXIT ΚΑΙ CAPITAL CONTROL

Τετάρτη, 17 Ιουνίου, 2015

Στα άκρα κυβέρνηση - δανειστές

Στα άκρα έχει οδηγηθεί η διαπραγμάτευση μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών. Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας χθες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με σκληρά λόγια για τις προτάσεις των εταίρων, ενώ ο Ζ.-Κ. Γιούνκερ έκανε λόγο για διαστρέβλωση των θέσεών του.

Σε δραματικούς τόνους η ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Γερουσίας δεν έλειψαν και τα... χαριτωμένα στιγμιότυπα. Ο υπουργός Οικονομικών παρακολούθησε την ο
Σε δραματικούς τόνους η ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Γερουσίας δεν έλειψαν και τα... χαριτωμένα στιγμιότυπα. Ο υπουργός Οικονομικών παρακολούθησε την ομιλία του κ. Τσίπρα από «τα πατώματα», σε στάση οκλαδόν, στέλνοντας μηνύματα με το κινητό του...
Στα άκρα έχει οδηγηθεί η διαπραγμάτευση μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών, ενώ με τις δημόσιες παρεμβάσεις επιχειρούν αμφότεροι -όπως φαίνεται- να δοκιμάσουν τα όρια είτε για τη συμφωνία, είτε για τη ρήξη.
Είναι πασιφανές ότι με την ομιλία του χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους εταίρους και να τους καλέσει επί της ουσίας να λάβουν μια και μοναδική στάση σχετικά με τις ελληνικές προτάσεις.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου