Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Βαζέχα και Λουτσιάνο οι «υποψήφιοι» προπονητές

Του Χρ. Κανελλόπουλου

Το Σαββατοκύριακο θα είναι και πάλι στον Πύργο ο Γιώργος Γκάμαρης και οι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση του Πανηλειακού, για να έχουν επαφή με τη νέα διοίκηση της ομάδας, αλλά και με ντόπιους επιχειρηματίες, προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως μας τόνισε χθες ο κ. Γκάμαρης, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις για την «αναγέννηση» του Πανηλειακού, προκειμένου η ομάδα να βρει τον δρόμο της και σύντομα να αρχίσει να εμπνέει και πάλι σεβασμό σε όλη την Ελλάδα.
 «Εμείς ερχόμαστε για να δημιουργήσουμε κάτι καλό και όχι για να μεγαλώσουμε τα προβλήματα που έχει η ομάδα» μας τόνισε ο κ. Γκάμαρης, που επισήμανε ότι γίνεται έλεγχος για τα χρέη που έχει η ομάδα και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για το τι βρέθηκε.
Επίσης ο κ. Γκάμαρης, αναφερόμενος στην καχυποψία που υπάρχει για το αν θα προχωρήσει τελικά αυτή η επιχειρηματική κίνηση που έγινε για τον Πανηλειακό, και στην οποία είναι μέσα και αυτός, μας τόνισε ότι πρέπει να περιμένουμε όλοι πριν βγάλουμε συμπεράσματα και ότι στόχος αυτής της κίνησης επιχειρηματιών είναι ο Πανηλειακός να ξαναγίνει ένα μεγάλο κλαμπ.
Ακόμη μας τόνισε ότι η ομάδα θα στηριχτεί σε ντόπιους παίκτες, ενώ θα έρθουν και κάποιοι έμπειροι, και τέλος όσον αφορά το θέμα του προπονητή, υπάρχουν επαφές με τον Κριστόφ Βαζέχα και τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ίσως να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις.
Εμείς εδώ να τονίσουμε, ότι ο φίλαθλος κόσμος του Πανηλειακού ελπίζει η κίνηση του κ. Γκάμαρη και των άλλων επιχειρηματιών να φέρει πράγματι την «αναγέννηση» στην «ερυθρόλευκη» ομάδα, που δεν έχει υποστεί και λίγα τα τελευταία χρόνια.
Και αν οι κινήσεις που γίνουν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε θα δούμε και τον κόσμο να επιστρέφει στο γήπεδο και να βοηθά τον Πανηλειακό με κάθε δυνατό τρόπο.
 Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου