Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Με το βλέμμα στραμμένο στο Βερολίνο

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Με το βλέμμα στραμμένο στο Βερολίνο
Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2015
Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την Δευτέρα. Τα ΔΣ των δημόσιων Οργανισμών αλλά και η πορεία των διαπραγματεύσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Η σύσκεψη ξεκίνησε πριν την πενταμερή στο Βερολίνο και ενώ εντείνονται οι διαβουλεύσεις για την εξεύρεση λύσης με τους δανειστές.
Συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς.
Όπως προκύπτει από τη σύσκεψη μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να έχουν διοριστεί τα Διοικητικά Συμβούλια σε όλους τους οργανισμούς και φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που θα δοθούν.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου