Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας


Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2015

Ιδέες και προτάσεις για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, με τη συμμετοχή και των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά του όρια, κατέθεσαν στο τραπέζι της συζήτησης οι συμμετέχοντας στη  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στοΔημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, υπό τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας - μέσω της οποίας διοργανώνεται το Φεστιβάλ - Αριστείδη Παναγιωτόπουλο.
Τώρα, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των παραστάσεων, έχει ξεκινήσει η προσπάθεια οργάνωσης στους τομείς πέραν του καλλιτεχνικού, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά, στην εξυπηρέτηση του κοινού που θα φτάνει στους χώρους των παραστάσεων και συναυλιών. Γι’ αυτό το σκοπό, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αριστείδης Παναγιωτόπουλος και ο υπεύθυνος διεύθυνσης και συντονισμού του προγράμματος Βασίλης Καψής, είχαν συνεργασία με τους εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες συνεργασίας και της δικής τους συμβολής, στην επιτυχημένη οργάνωση και διεξαγωγή του Φεστιβάλ.
Διάθεση για προσφορά
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας, ο Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας, ο Α.Ο «Ολυμπιονίκης», ο Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Αρχαίας Πίσας, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πελοπίου και Πλατάνου καθώς και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «Φωτακτίς» ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, με τους εκπροσώπους τους να βλέπουν θετικά την πρωτοβουλία και να εκφράζουν τη διάθεση συνεργασίας στο πλαίσιο της εθελοντικής συμμετοχής, για την άρτια και επιτυχημένη οργάνωση και διεξαγωγή του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου