Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Βρέθηκε το όπλο του άγριου φονικού της οικογένειας Σαβόπουλου

Σύμφωνα με την Washington Post, οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι της οικογένειας του ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαβόπουλου το όπλο του άγριου φονικού.
Η αστυνομία βρήκε ένα ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ δίπλα στα τέσσερα πτώματα των θυμάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό του επιχειρηματία ο οποίος έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.
Ο ομογενής επιχειρηματίας Σάββα Σαβόπουλου δολοφονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες μαζί με τη σύζυγο, το γιο του και την οικονόμο της οικογένειας, στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.
Από τη δικογραφία προκύπτει ότι τα θύματα δολοφονήθηκαν αφού πρώτα ο δράστης ή οι δράστες «εισέπραξαν» τα 40.000 δολάρια που έφερε στην έπαυλη της οικογένειας συνεργάτης του Σαββόπουλου και άφησε μέσα σε μια τσάντα σε ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ.
Στις 14 Μαΐου η οικογένεια Σαββόπουλου μαζί με την οικιακή βοηθό, κρατήθηκαν όμηροι και σφαγιάστηκαν. Για το άγριο έγκλημα δράστης φέρεται να είναι ο συλληφθείς Ντάρον Ντίλον Γουίντ, σύμφωνα με την αστυνομία όμως υπάρχει περίπτωση να είχε συνεργούς.
Ο δικηγόρος του έχει δηλώσει πως ο πελάτης είναι αθώος γιατί... δεν τρώει πίτσα. Όπως υποστηρίζει, το DNA που βρέθηκε δεν είναι του πελάτη του, μιας και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να παραγγείλει κάτι που δεν τρώει.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου