Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Δύσκολα τα πράγματα. Η πρόταση των δανειστών επιστρέφει τη χώρα στο μνημόνιο


Μαξίμου: Η πρόταση των δανειστών επιστρέφει τη χώρα στο μνημόνιο

Βρυξέλλες: Δεν προβλέπεται νέα συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ πριν από την Τρίτη 

Το σχέδιο των προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης καταγράφει τις συγκλίσεις στο Brussels Group, αντιθέτως, η πρόταση των δανειστών παρέκαμψε τις τετράμηνες διαπραγματεύσεις, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως το σχέδιο προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης συνιστά καταγραφή των συγκλίσεων που σημειώθηκαν στο Brussels Group και δεν συνιστά σύνοψη του προγράμματός της. Πρόκειται -συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές- για το πλαίσιο / βάση μιας κοινά αποδεκτής συμφωνίας που θα διασφαλίσει συνολικά τη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.
Ακόμη, σημειώνουν πως, αντιθέτως, η πρόταση των δανειστών παρέκαμψε τις τετράμηνες διαπραγματεύσεις επιστρέφοντας στο μνημονιακό πρόγραμμα που απορρίφθηκε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
«Είναι προφανές ότι η δέσμευση σε συγκλίσεις δεν μπορεί παρά να αφορά και τα δύο μέρη και να οδηγεί σε συνολική λύση» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου