Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Θεοδωράκης: Οταν ο Τσίπρας αποτύχει θα είμαστε έτοιμοι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ FAZ

Θεοδωράκης: Οταν ο Τσίπρας αποτύχει θα είμαστε έτοιμοι
NA EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ!!!
«Η κυβέρνηση αυτή δεν είναι σε θέση να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα. Ακόμα και αν καταλήξουμε σε συμφωνία με τους θεσμούς, πολύ σύντομα η παρούσα κυβέρνηση θα βρεθεί και πάλι σε τροχιά ρήξης με τους εταίρους».

Αυτά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στη γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ότι το Ποτάμι «θα βοηθήσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει κάτι καλό για τη χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχόταν να γίνει μέρος αυτής της κυβέρνησης συνασπισμού». Τόνισε επίσης ότι «εάν ο Τσίπρας αποτύχει, είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ομάδα διαπραγμάτευσης που αποτελείται από σημαντικούς ανθρώπους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα τα καταφέρουμε!».
Επίσης επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κανένα σχέδιο και ότι επηρρεάζεται από τις απόψεις των μελών του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο τρόπος με τον οποίον εκφράζονται μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δε διαφέρει σε τίποτα από αυτόν των εξτρεμιστών» ενω έστρεψε τα βέλη του και στους εταίρους
υποστηρίζοντας ότι «η Τρόικα άσκησε υπερβολική πίεση για μερικά εκατομμύρια που έλειπαν από τον Προϋπολογισμό, αλλά όχι την ίδια πίεση για το Κτηματολόγιο ή για το φορολογικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου