Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πανούσης: Συμφωνία με δανειστές ή εθνική κρίση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:«Νομίζω πως θα έχουμε συμφωνία, αφού διαφορετικά θα πάμε σε εθνική κρίση», ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση του χρέους.
Ο κ. Πανούσης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό (RealFm), τονίζοντας πως «το ενδεχόμενο της ρήξης δεν πρέπει να περνά από το μυαλό κανενός. Η Ελλάδα όταν είναι -ιστορικά- ένα μέτρο πριν από τον γκρεμό πηδά και τραγουδάει πένθιμα και ηρωικά τραγούδια. Τελειώσαμε με αυτό. Δεν υπάρχει ρήξη, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από την Ευρώπη», υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας:
««Αυτοί που θα διαφωνήσουν δεν έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά να κάνουν ένα κόμμα και να αντιπολιτευτούν. Δεύτερον, υπάρχει μία ολόκληρη κοινωνία η οποία θέλει να στηρίξει τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Αρα αν θες να αντλήσεις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις έχεις χώρο και έχεις και πολλούς ανθρώπους να βοηθήσουν σε αυτό. Δεν θα χάσεις τίποτα από αυτή τη μεριά. Από την άλλη αν πας να κάνεις εκλογή και βγεις με 160 που έχουν τις ίδιες αναλογίες, δηλαδή τους δύο-τρεις τρόπους να σκέφτεσαι, δεν έχεις κάνει τίποτα».
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου