Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η Φώφη Γεννηματά νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ


Πανηγυρικό το κλίμα στο πολιτικό γραφείο της νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά. Πηγή: Eurokinissi
Η Φώφη Γεννηματά νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Τα συγχαρητήρια του απερχόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου και των αντιπάλων της Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Ανδρέας Λοβέρδου δέχθηκε η νέα πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.
Ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε επίσης με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο του αγώνα που έδωσαν.
Ο απερχόμενος πρόεδρος σήμερα (Δευτέρα) στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος συνεχάρη την Φώφη Γεννηματά με ανάρτησή του στο Facebook. «Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον. Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.
»Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν. Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί τη μάχη της ευθύνης» έγραψε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Μόλις επισημοποιήθηκε το αποτέλεσμα ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά της, όπως και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον μαχητικό αγώνα που έδωσε και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε.
Ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου και τόνισε:«Θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους πολίτες, την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός. Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα είμαι παρών, στην Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης. Θα είμαι παρών στις μάχες που είναι μπροστά».
Η ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων έγινε στη διάρκεια του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε 670 υπογραφές συνέδρων για την υποψηφιότητα της, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 317 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 300 υπογραφές.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου