Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Λαγκάρντ: Ελλάδα και πιστωτές πρέπει να αρχίσουν να συζητούν ως ενήλικες

ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2015
Η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της πρέπει να συζητούν το θέμα της ελληνικής κρίσης ως «ενήλικες», δήλωσε την Πέμπτη η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Λαγκάρντ: Ελλάδα και πιστωτές πρέπει να αρχίσουν να συζητούν ως ενήλικες«Μόνο με διάλογο μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποια απόφαση και αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε ακριβώς διάλογο, οπότε βασική προτεραιότητα κατά την άποψή μου είναι να αποκατασταθεί ο διάλογος με ενήλικες», είπε χαρακτηριστικά η κ. Λαγκάρντ σε συνέντευξη Τύπου.
Η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι οι θεσμοί τελούν εν αναμονή των ελληνικών προτάσεων σημειώνοντας ότι ως τώρα αντιμετώπισαν το ελληνικό ζήτημα με πνεύμα ευελιξίας.
Χρειάζονται αξιόπιστες προτάσεις και όχι «στάχτη στα μάτια» είπε η κ. Λαγκάρντ.
Η κ. Λαγκάρντ επισήμανε τη σημασία που αποδίδει το ΔΝΤ στη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους, αλλά και στην εφαρμογή των δεσμεύσεων της ελληνικής πλευράς.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο μη πληρωμής των δανείων από την Ελλάδα ως το τέλος του Ιουνίου ανέφερε ότι από τυπικής απόψεως η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας έναντι του ΔΝΤ αλλά και ότι στη συνέχεια προβλέπεται μια σειρά διαδικασιών.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου