Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Στη Βουλή φέρνει τη διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας την Παρασκευή!


Σε μια πραγματικά κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε την πραγματοποίηση προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.
Η προ ημερησίας συζήτηση για τη διαπραγμάτευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 18:00 στη Βουλή, μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.
Η εξέλιξη αυτή δραματοποιεί τη διαπραγμάτευση και δίνει το μέγεθος της πίεσης που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση από τους δανειστές. Την ώρα που η Κομισιόν έκανε αλλεπάλληλες διαρροές ότι αναμένεται νέα συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αλέξη Τσίπρα και τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ την  Παρασκευή στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την διαπραγμάτευση με τους πιστωτές.
Επί του παρόντος δεν είναι σαφές αν η προ ημερησίας στη Βουλή είναι ένας ελιγμός του κ. Τσίπρα για να αποφύγει τον αυριανό γύρο συνομιλιών που αξιώνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι ή αν πρόκειται για μια προσπάθεια να ισχυροποιήσει τους χειρισμούς του ζητώντας στήριξη από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και από τους διαφωνούντες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν ρήξη με τους δανειστές.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου