Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ένας Έλληνας είναι ανεπιθύμητος στη Ρωσία


Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2015

Λίστα 89 ανεπιθύμητων Ευρωπαίων από τη Ρωσία.


Απαγόρευση εισόδου σε 89 Ευρωπαίους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες επέβαλε η Ρωσία- σε μια κίνηση η οποία έχει προκαλέσει οργή στην Ευρώπη και τη Δύση γενικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έντασης για την κρίση στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με το Reuters, στη λίστα, που συντάχθηκε από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και δόθηκε σε αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στη Μόσχα αυτή την εβδομάδα, περιλαμβάνονται έντονοι επικριτές της ρωσικής κυβέρνησης, καθώς και αξιωματούχοι υπηρεσιών ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της «Καθημερινής», στον κατάλογο περιλαμβάνεται και ένα ελληνικό όνομα: αυτό του Θεόδωρου Μαργέλλου, επιχειρηματία και συμβούλου επενδύσεων, που είχε δραστηριοποιηθεί, μεταξύ άλλων, και στην Ουκρανία, και είχε κατηγορηθεί από τον Πάνο Καμμένο για την υπόθεση των CDS.
Ερωτηθείς για τη λίστα, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, απάντησε ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στις ειρηνευτικές προσπάθειες.
Στη λίστα περιλαμβάνονται ο Ούβε Κορσέψιους, γενικός γραμματέας του συμβουλίου της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, που αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου εξωτερικής πολιτικής στη Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, ο Βρετανός πολιτικός, Νικ Κλεγκ, και ο ηγέτης της ομάδας των Φιλελευθέρων στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς και ο Πολωνός αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Ρόμπερτ Κουπιέκι, ο πρώην υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Μάλκολμ Ρίφκιντ και η Εύα Λίντστρομ Άντλερ, επικεφαλής της φορολογικής αρχής της Σουηδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου