Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ποινή φυλάκισης 2 εβδομάδων σε Βρετανίδα επειδή...ούρλιαζε κατά την διάρκεια του σεξ

Ποινή φυλάκισης 2 εβδομάδων σε Βρετανίδα επειδή...ούρλιαζε κατά την διάρκεια του σεξ

Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2015
Ποινή φυλάκισης 2 εβδομάδων επιβλήθηκε από δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ σε Βρετανίδα, "διότι ούρλιαζε και κραύγαζε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής της συνεύρεσης" και για άλλες νυχτερινές ενοχλήσεις που τάραζαν τους γείτονές της.

Η νεαρή γυναίκα, η ηλικία της οποίας δεν ανακοινώθηκε, είχε κατά το παρελθόν κληθεί να συμμορφωθεί για ανάλογες πράξεις. Την Παρασκευή, η πρόεδρος του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ αποφάσισε ότι η κατηγορούμενη, στην οποία είχε απευθυνθεί προειδοποίηση για αντικοινωνική συμπεριφορά, είναι υπότροπος, έπειτα από τις νέες καταγγελίες των γειτόνων της και σήμερα ανακοίνωσε την καταδίκη της στην ποινή φυλάκισης.
"Τις πρώτες ώρες της 29ης Ιανουαρίου 2015, και περί τις 5.00 τα ξημερώματα, η κατηγορουμένη κρίθηκε ένοχη για ουρλιαχτά και κραυγές κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεύρεσης σε τέτοια ένταση που προκάλεσε την ενόχληση ενός γείτονά της", δήλωσε η δικαστής Εμμα Κέλι.
Ο εν λόγω γείτονας διευκρίνισε μάλιστα ότι η φασαρία τον "ξύπνησε" και ότι "διήρκεσε δέκα λεπτά".
Η κατηγορούμενη, που ονομάζεται Τζέμα, διαπληκτίσθηκε επίσης αργότερα με τον φίλο της Γουέιν, χρησιμοποίησε βρισιές και χτύπησε τις πόρτες.
Η μήνυση κατατέθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ κατόπιν καταγγελιών των κατοίκων του κτιρίου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της γυναίκας.
"Μάς τρέλανε. Ολοι οι γείτονες συνασπιστήκαμε για να τη διώξουμε. Ανδρες έμπαιναν και έβγαιναν χωρίς διακοπή στο διαμέρισμά της. Μετά, κοιμόταν όλη τη μέρα. Αυτά ήταν τα δύο πιο φρικτά χρόνια της ζωής μου", δήλωσε μία γειτόνισα στην τοπική εφημερίδα Birmigham Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου