Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ελληνικά νησιά στην κορυφή βρίσκονται στο top 10 των προορισμών Ευρώπης

Πάμε Ελλάδα;  Ξέρεις, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα!

Εντυπωσιακά αποτελέσματα υπέρ των ελληνικών νησιώναναδεικνύει η πρόσφατη έρευνα της καταξιωμένης ιστοσελίδας αναζήτησης ξενοδοχείων, Trivago, η οποία συγκρίνοντας ταταξιδιωτικά reviews 140.000.000 χρηστών και βαθμολογίες ξενοδοχείων σε περίπου 200 booking sites, θέλησε να φτιάξει τοΤΟΡ 10 των προορισμών της Ευρώπης. Και... πού κατέληξε; Οτι οιεπτά στις 10 πρώτες θέσεις ανήκουν σε ελληνικά νησιά, τα οποία κατακτούν έτσι καθαρά τον τίτλο του κορυφαίου προορισμού της Ευρώπης.
Οι Κανάριοι Νήσοι, το φημισμένο Κάπρι, η Ιμπιζα και η Μαδέιρα... έφαγαν τη σκόνη των νησιών μας και μάλιστα όχι των πολυδιαφημισμένων όπως η Μύκονος ή η Σαντορίνη, η Ρόδος ή η Κέρκυρα.
Η τριάδα της κορυφής που είναι αμιγώς ελληνική αποτελείται -με σειρά κατάταξης- από Ιο, Υδρα και Φολέγανδρο! Το κοσμοπολίτικο Κάπρι έρχεται τέταρτο και ακολουθούν άλλα τέσσερα ελληνικά νησιά, η Σαντορίνη (5η), η Μύκονος (6η), η Νάξος (7η) και η Πάρος (8η). Μένουν δύο θέσεις για να ολοκληρωθεί η κορυφαία δεκάδα, οι οποίες πηγαίνουν στο νησάκι της Νότιας Ιταλίας, Λίπαρι και στην πορτογαλική Μαδέιρα.
Στην κορυφαία 20άδα υπάρχουν άλλες τρεις συμμετοχές, οι Σπέτσες στη 14η θέση, η Κρήτη στην 16η και η Ζάκυνθος στην 20ή.
Πηγή:thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου