Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Εντόπισαν ύποπτο για τη δολοφονία της Eλληνοαμερικανικής οικογένειας

Ένταλμα σύλληψης για έναν 34χρονο άνδρα από το Μέριλαντ εξέδωσε η αστυνομία της Ουάσιγκτον, αργά το βράδυ της Τετάρτης, ως ύποπτο για τη δολοφονία του Σάββα Σαββόπουλου, της συζύγου του, του γιου τους και της οικονόμου. Οπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης της στυγνής δολοφονίας, αφού τους κράτησε ομήρους, και τους βασάνισε και τους σκότωσε, ενώ είχε πάρει και λύτρα ύψους 40.000 δολαρίων.
Σύμφωνα με τις αρχές τα ίχνη του 34χρονου Daron Dylon Wint, έχουν χαθεί από το βράδυ της Τετάρτης. Όπως μεταδίδεται από την Ουάσιγκτον, οι ερευνητές της αστυνομίας εντόπισαν το DNA του άνδρα σε κουτί της πίτσας που φαίνεται ότι παρήγγειλε ο δράστης.
Λίγο πριν από τη στυγνή δολοφονία, συνεργάτης του Σάββα Σαββόπουλου άφησε στην πόρτα του σπιτιού 40.000 δολάρια μετρητά, τα οποία φέρεται πως δόθηκαν ως λύτρα στους δολοφόνους της οικογένειας. Οι αρχές εκτιμούν ότι την εντολή για να δοθούν τα χρήματα έδωσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.
Πάντως, μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει ακόμα την υπόθεση της φρικιαστικής δολοφονίας της οικογένειας Σαββόπουλου που εντοπίστηκαν στην κατοικία τους στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου